A víztisztítás forradalma


A víztisztítás forradalma


Mindannyian tudjuk, hogy a víz alapvető fontosságú az élethez. A jó minőségű víz ténylegesen javíthatja egészségünket, kondíciónkat, sőt megjelenésünket is. A víz látja el nedvességgel szemünket, szánkat, orrjáratunkat és ízületeinket. "Kipárnázza" a szerveinket, és elősegíti a megfelelő működésüket, kiöblíti a vesékből a mérgező anyagokat. Egyensúlyban tartja az elektrolitokat, amelyek elősegítik a test hőmérsékletének szabályozását és a vérnyomás szinten tartását.


A víz létfontosságú az élet szempontjából, ám annak ellenére, hogy a Föld 80%-át víz borítja, ennek kevesebb, mint 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra. Az eSpring Víztisztító rendszer segítségével olyan víz áll rendelkezésére, amelyben megbízhat.Miben más az eSpring Víztisztító rendszer?1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz
Az eSpring Víztisztító rendszer legnyilvánvalóbb előnye, hogy nagy mértékben képes javítani a víz ízét, illatát és tisztaságát.


2. Jobb vízminőség
Sokféle készülék képes javítani a víz szemmel látható tulajdonságait és ízét. De kevés közülük az, amely csökkenti a potenciálisan káros szennyeződéseket, és még kevesebb távolítja el hatékonyan a vízben esetleg előforduló mikroorganizmusokat. Az eSpring Víztisztító rendszer mindhárom feladatot ellátja. Több mint 140 különböző egészségre esetleg ártalmas szennyező anyagot képes eltávolítani és több, mint 99,99%-át képes elpusztítani azoknak a baktériumoknak, melyek a vízben esetleg előfordulhatnak.


3. Bizonyított teljesítmény
A víztisztítási ágazat két vezető szervezete, a WQA (Water Quality Association) és az NSF (National Sanitation Foundation) egymástól függetlenül tesztelte és tanúsította hatékonyságát.


4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia
Az eSpring Víztisztító rendszer az első rendszer, amely ötvözi az Egyesült Államokban szabadalmaztatott szénszűrő és UV lámpa kombinációját, továbbfejlesztett elektronikus kijelzővel párosítva. A szűrőegység eltávolítja a lebegő részecskéket és szennyeződéseket a vízből. Az UV lámpa elpusztítja a vízben előforduló mikroorganizmusokat, az elektronikus modul folyamatosan jelzi a rendszer teljesítményét és tájékoztatja a felhasználót a karbantartás szükségességéről. Az említett technológiák kombinációja az, amelytől ez a rendszer egyedülálló.


5. Több éves kutatás
Az eSpring Víztisztító rendszer a víztisztítási technológiák terén végzett 20 évnyi kutatás eredménye. A cég mérnökei és kutatói fejlesztették ki, akik világszerte több mint 270 - már bejegyzett, illetve bejegyzési eljárás alatt álló - víztisztító/kezelő szabadalommal rendelkeznek.


6. Nagyobb kényelem
Palackos vízzel ellentétben, az eSpring Víztisztító rendszer egy átlagos család - ivásra és főzésre használt - vízigényét elégíti ki, egyenesen a csapból.


7. Kevesebb karbantartás
Néhány szűrő és víztisztító rendszer esetében a szűrőt minden hónapban - ha nem gyakrabban - cserélni kell. Az eSpring Víztisztító rendszer ezzel szemben egy hatfős család vízigényét akár egy éven keresztül kielégítheti csere nélkül - összesen 5 000 liter víz tisztítására képes egy szűrővel.


8. Gazdaságos
Az eSpring Víztisztító rendszer fenntartása - kiváló teljesítménye és kényelmes használata mellett - valójában kevesebbe kerül, mint sok más rendszeré.ESPRING VÍZTISZTASÁGI ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATValójában egy rendszernek a víz íze, szaga és tisztasága általi megítélése a legkevésbé hatékony és pontos módszer a rendszerek összehasonlítására. A víz íze egyedül nem mondhatja meg Önnek, mi a valóban fontos a víztisztító rendszer teljesítménye szempontjából.


  Íz, szag, tisztaság Mikroorganizmusok csökkentése Lebegő részecskék , szerves szennyező anyagok, klórozási melléktermékek, szervetlen szennyező anyagok csökkentése Ásványi anyagok megőrzése
eSpring

Elpusztítja a vízben található mikroorganizmusok 99,99%-át, és akár 140 féle észecskét és szennyező anyagot képes eltávolítani.

Minden esetben hatékony Minden esetben hatékony Egyes esetekben hatékony Minden esetben hatékony
Palackozott víz

A palackozott vizek minősége nagyban különbözhet az egyes márkák szerint.

Minden esetben hatékony Ismeretlen Ismeretlen Ismeretlen
Vízszűrő kancsó vagy átfolyós szűrő

Legtöbbjük csak kismértékben csökkenti a szerves szennyező anyagok mennyiségét. A vízszűrő kancsók csak korlátozott vízmennyiséget képesek előállítani. A szűrőt gyakran kell cserélni.

Minden esetben hatékony Nem hatékony Egyes esetekben hatékony Egyes esetekben hatékony
Fordított ozmózis

Lassú, nem hatékony; az átáramló víz 80-90%-a elvész. Nagy nyomásra van szükség. Eltávolíthat hasznos ásványi anyagokat.

Minden esetben hatékony Nem hatékony Egyes esetekben hatékony Nem hatékony


Ha bővebb információkat szeretnél, akkor írj nekem vagy kattints ide.